Over ons

Home > Over ons

Simex Logistic Solutions

Over ons

Simex Transport & Forwarding B.V. heeft meer dan 30 jaar ervaring in de logistieke en projectladingindustrie. We zijn van kracht naar kracht gegroeid tot waar we nu zijn. In die tijd hebben we bewezen expertise opgedaan in het aanbieden van uitzonderlijke logistieke diensten aan een groot aantal klanten, zodat zij een concurrentievoordeel hebben. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze vleugels verder uit te slaan en vracht over de hele wereld te vervoeren.

In de beginjaren richtte Simex Transport and Forwarding BV zich voornamelijk op het leveren van wegtransport voor de groeiende handel tussen Europa en de voormalige Sovjet-Unie. Naarmate het bedrijf groeide, breidde het zijn wereldwijde expeditieactiviteiten uit met opslagdiensten, douane-expeditie en projectmanagement.

Wij bieden een verscheidenheid aan diensten, waaronder internationale lucht-, zee- en wegvrachtexpeditie, douaneafhandeling, opslag en projectlogistiek.

We zijn sterk vertegenwoordigd in Centraal-Azië en het Midden-Oosten, met kantoren in Polen, Türkiye, Georgië en Azerbeidzjan.

We hebben ook partnerschappen ontwikkeld met lokale transportbedrijven en logistieke dienstverleners in deze regio’s, waardoor we onze capaciteiten hebben kunnen versterken en ons dienstenaanbod hebben kunnen uitbreiden.

Onze missie

Simex heeft een duidelijke missie

Simex heeft een duidelijke missie: zet de klant op de eerste plaats, lever kwaliteit en wees de beste in wat u doet.

Onze visie

Wij geloven dat complexe transportproblemen kunnen worden opgelost in de handen van de juiste mensen, met de juiste hulpmiddelen en de juiste ervaring.

Onze waarden

Uitmuntendheid

Wij streven naar uitmuntendheid in alle aspecten van onze activiteiten. Door consequent betrouwbare en hoogwaardige transport- en logistieke diensten te leveren, willen we de verwachtingen overtreffen en het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten verdienen.

Begrip

Wij geven prioriteit aan de behoeften van onze klanten en stellen hun tevredenheid en succes centraal bij alles wat we doen.

Integriteit

Wij doen zaken met onwrikbare integriteit en houden ons aan de hoogste ethische normen.

Teamwerk

Wij bevorderen een cultuur van samenwerking, teamwerk en empowerment. Wij waarderen de verschillende vaardigheden, ervaringen en perspectieven van onze werknemers en erkennen hun bijdragen als de basis van ons succes.

30 jaar
Ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw transport veilig en op tijd aankomt.