Transport naar Turkmenistan

Home > Transport naar Turkmenistan

Transport van en naar Turkmenistan

Simex en haar geconsolideerde transporteurs regelen vertrekken naar verschillende bestemmingen in Turkmenistan, voornamelijk naar Ashgabat en Turkmenbashi. Door de omvang van onze dienstverlening zijn wij in staat om het gehele traject van uw transport uit handen te nemen. Er komt veel meer bij kijken dan het laden van een trailer, zoals het regelen van de exportdocumenten die nodig zijn om een ​​klus te klaren. Daarom werken we niet alleen met een groot netwerk van betrouwbare transporteurs, maar zorgen we er ook intern voor dat uw werk tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij voldoen aan al uw bureaucratische behoeften.

Transport naar Turkmenistan

Alles onder onze controle

De hele keten is onder onze controle en goederen worden op onze eigen wielen vervoerd, met behulp van een eigen nationaal distributie- en ophaalnetwerk. Dit garandeert maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden.

Turkmenistan is een land dat heeft aangegeven op alle fronten samen te willen werken, maar de ervaring leert dat regie, toezicht en controle van cruciaal belang zijn. Daarom hebben wij maximale controle over uw transport, zodat elk onderdeel van het transportproces vlekkeloos verloopt.

We zijn er voor u

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur met veel expertise. Een combinatie van uitgebreide kennis van de markt en dagelijkse vertrekken staan ​​garant voor een geslaagd transport in Turkmenistan. Wij garanderen u zo snel mogelijk te reageren op uw offerteaanvraag. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en is meer dan bereid om u te helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan! U kunt ook contact opnemen met een van onze specialisten.

Bel +31 (0) 75 640 30 61 of stuur een e-mail naar export@simex.nl

Veilige opslag
Alle vereiste documentatie
Snelle levering
Montageset
Verpakking van uw goederen
Professionele 24/7 beveiliging

Een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze diensten? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op.

Simex Logistic Solutions

Neem contact op

Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
Nederland

export@simex.nl

+31 (0)75 640 3061