Transport naar Polen

Home > Transport naar Polen

Transport van en naar Polen

Al meer dan 25 jaar is Simex Transport gespecialiseerd in het verzorgen van logistieke diensten op het gebied van transporten van en naar Polen. We kennen het land als onze broekzak. Nog voordat het een opkomende economie werd, kenden we het land door en door. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde transporteurs die vloeiend de Poolse taal spreken. Simex verscheept met zijn groep transporteurs dagelijks partijen van en naar verschillende bestemmingen in heel Polen, waaronder, maar niet beperkt tot, Warschau, Gdańsk, Poznań en Wrocław. Onze partnervervoerders voldoen aan de kwaliteitseisen die wij binnen onze organisatie hanteren. Wij verzekeren u een snel, veilig en foutloos transport.

Transport naar Polen

Maximale controle

De hele keten is onder onze controle en goederen worden vervoerd op onze eigen wielen, met behulp van een eigen nationaal distributie- en ophaalnetwerk. Dit garandeert maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden.

Polen is een jong westers land dat heeft aangegeven op alle fronten samen te willen werken, maar de ervaring leert dat regie, toezicht en controle van levensbelang zijn. Daarom hebben wij maximale controle over uw transport, zodat elk onderdeel van het transportproces vlekkeloos verloopt.

Wij staan ​​tot uw dienst!

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur met een brede expertise. Met uitgebreide marktkennis en dagelijkse vertrekken belooft Simex Transport dat uw transport in Polen met succes zal worden afgehandeld. We garanderen dat we zo snel mogelijk reageren op uw offerteaanvraag. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar en is meer dan bereid u te helpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

U kunt ook contact opnemen met een van onze specialisten +31(0)75 640 30 61 of een e-mail sturen naar export@simex.nl

Veilige opslag
Alle vereiste documentatie
Snelle levering
Montageset
Verpakking van uw goederen
Professionele 24/7 beveiliging

Een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze diensten? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op.

Simex Logistic Solutions

Neem contact op

Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
Nederland

export@simex.nl

+31 (0)75 640 3061