Transport naar Kazachstan

Home > Transport naar Kazachstan

Transport van en naar Kazachstan

Simex verscheept dagelijkse zendingen naar Kazachstan in coördinatie met geconsolideerde transporteurs die naar verschillende bestemmingen in Kazachstan reizen, waaronder Bautino, Temirtau, Pavlodar en Astana. Elke bestemming in Kazachstan is echter mogelijk. Door de omvang van onze dienstverlening kunnen wij het gehele traject van uw transport verzorgen. Er komt veel meer bij kijken dan het laden van een trailer, zoals het regelen van de exportdocumenten die nodig zijn om een ​​klus te klaren. Daarom werken we niet alleen met een groot netwerk van betrouwbare transporteurs, maar zorgen we er ook intern voor dat uw werk tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Wij voldoen aan al uw bureaucratische behoeften.

Transport naar Kazachstan

Alles onder controle

De hele keten is onder onze controle en goederen worden vervoerd op onze eigen wielen, met behulp van een eigen nationaal distributie- en ophaalnetwerk. Dit garandeert maximale betrouwbaarheid en de snelste transittijden.

Simex heeft jarenlange ervaring en onze specialisten beschikken over een schat aan kennis van de markt. Voor elk verzonden volume bieden wij een oplossing op maat. Wij houden uw zending strak onder controle, zodat het transportproces probleemloos kan verlopen.

Uw tevredenheid

In ons bedrijf voeren we een beleid van wederzijds vertrouwen en hechten we daar veel waarde aan. U weet vooraf wat u van ons kunt verwachten. Bovendien weet je waar je aan toe bent. Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid en door onze douane-expertise. Daarnaast voldoet Simex aan de eisen van de certificering voor onze branche.

Neem contact met ons op!

Uw transport wordt zo efficiënt mogelijk uitgevoerd met behulp van een transporteur met een brede expertise. Met uitgebreide marktkennis in combinatie met dagelijkse vertrekken zorgt Simex voor een succesvolle afhandeling van uw transport door heel Kazachstan.

We garanderen dat we zo snel mogelijk reageren op uw offerteaanvraag. Mocht u een zending hebben voor Kazachstan, dan helpen wij u graag verder. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Bel ons op: +31(0)75 640 30 61 E-mail ons: export@simex.nl

Veilige opslag
Alle vereiste documentatie
Snelle levering
Montageset
Verpakking van uw goederen
Professionele 24/7 beveiliging

Een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze diensten? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op.

Simex Logistic Solutions

Neem contact op

Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
Nederland

export@simex.nl

+31 (0)75 640 3061