Transport naar Georgië

Home > Transport naar Georgië

Transportbedrijf met korte lijnen

Simex Transport verzorgt met haar Oost-Europese en Turkse transporteurs geconsolideerde verschepingen naar diverse bestemmingen in Georgië, waaronder, maar niet beperkt tot, Tbilisi, Batumi, Poti en Kutaisi. Elke bestemming is echter mogelijk. In ons bedrijf hechten we veel waarde aan contracten. Dit betekent dat een deal ook echt een deal is. Deze kernwaarde van ons blijven we trouw bij elke transportklus die we uitvoeren. Zo winnen wij uw vertrouwen en kunnen wij u laten zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. We zijn zeer ambitieus en streven ernaar om met een ruime marge de beste in ons vakgebied te zijn.

Dit komt tot uiting in communicatie, deskundigheid en klantgerichtheid. We doen er alles aan om hoogwaardige, duurzame logistieke oplossingen op maat te bieden. Simex Transport is een dynamische organisatie met korte lijnen, waardoor wij u snel en efficiënt kunnen helpen. Gedurende uw hele logistieke proces heeft u een vast aanspreekpunt, die met u in contact staat vanaf de dag dat u uw offerte ontvangt tot de dag dat uw goederen worden afgeleverd. Uw contactpersoon is altijd aanspreekbaar.

Transport naar Georgië

Meer dan alleen een transporter

Simex biedt meer dan alleen transport naar Georgië. Eventuele bijkomende zaken worden door ons afgehandeld. Onze eigen douaneafdeling helpt u graag met de documentatie die u nodig heeft voor transport naar Georgië.

Specialisatie in transport van en naar Georgië

Doordat wij gespecialiseerd zijn in transport van en naar Georgië, hebben wij een zeer sterke positie in transport in deze regio. Simex Transport denkt mee met haar opdrachtgevers en biedt waar mogelijk meerdere vervoerwijzen aan.

Meer weten over transport van en naar Georgië?

Mocht u nader geïnformeerd willen worden over onze visie en bedrijfswaarden, dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn uw meest geschikte partner en kunnen u op vele manieren van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op of vraag zo snel mogelijk een offerte aan.

Bel +31 (0) 75 640 30 61 of stuur een e-mail naar export@simex.nl

Veilige opslag
Alle vereiste documentatie
Snelle levering
Specialisten die de lokale taal spreken
Verpakking van uw goederen
Professionele 24/7 beveiliging

Een offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze diensten? Vraag direct een offerte aan.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op.

Simex Logistic Solutions

Neem contact op

Hoogvlietsekerkweg 130 B
3194 AM Hoogvliet-Rotterdam
Nederland

export@simex.nl

+31 (0)75 640 3061